Ασφαλείς Αγορές
Πολιτική Αποστολών
Πολιτική Επιστροφών
Μια διαφορετική άποψη για το Μοσχοφίλερο δίνει ο Γιάννης Τσέλεπος με το Blanc de Gris, το οποίο μετά από οχτάωρη παραμονή με τις φλούδες αποκτά ξεκάθαρες ροζέ ανταύγειες, συναρπαστικά αρώματα στη μύτη και αφού «ξεχαστεί» για ένα περίπου τρίμηνο σε δρύινο βαρέλι αποκτάει όγκο στο στόμα χωρίς να χάνει ίχνος από την ποικιλιακή έκφραση του φρούτου
Ειδικοί αριθμοί αναφοράς
Μπορεί επίσης να σας αρέσουν